Lager och logistik

Vi har arbetat fram ett program för helhetslösningar för lager anpassat i två områden efter funktionalitet: Lager och Logistik. Våra styrkor är vår höga kompetens inom kärnområden, engagerad personal, stor flexibilitet, hög kvalitet och framförallt vår generösa 100% Kundnöjdhet. Vi är inte nöjda förrän du är det! Uppdraget utförs efter kundens egna beskrivning och anpassas till lagrets ändamål.

Resultatet blir exakt den kompetens ert företag behöver, vi får snabbt fram rätt person, på rätt plats.

Att SUBAB’s medarbetare har truckkort är ett krav hos oss. Numera kan SUBAB erbjuda dig erfaren produktionspersonal (orderplock, paketering, truckförare, godsmottagning samt administrativa arbetare.) Att vi kan erbjuda kombinerad lager- och produktionspersonal visar att vi lockar till oss duktig personal med breda kompetensområden. Vi vet vad som krävs av oss och den personal som vi arbetar med. Detta gör att vi kan hålla nere kostnaderna.

Jämför alltid med SUBABs priser innan du bestämmer dig, oavsett om det gäller inhyrning av enstaka sjukvikarier eller större grupper vid tillfälliga arbetstoppar.

Pelargatan 11| 121 47 JOHANNESHOV| Tel: 08 – 20 20 90| Epost: info@subab.nu