Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som i 6 år bemannat olika bolag och bostadsrättsföreningar inom lager & logistik, kontor & administration, lättare jobb av snickeri dvs (byggstäd, bärhjälp, hantlangare) gipsmontage, trädgårdsskötsel och vinterunderhåll (tak & markskottning.) Samtliga SUBAB medarbetare har många års erfarenhet inom dessa kärnområden samt är utbildade med den rätta kompetensen.

Vår affärsidé är, att genom motiverad & engagerad personal erbjuda tjänster och service med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vår personal rekryterar vi främst från ambitiösa unga vuxna och studenter i närområdet. Vårt angreppssätt såväl internt, som vid rekrytering och som i våra uppdrag är att med rätt inställning är ingenting omöjligt.

SUBABs styrkor är vår höga kompetens inom kärnområden, engagerad personal, stor flexibilitet, konkurrenskraftiga priser, hög kvalitet och framförallt vår generösa 100% kundnöjdhets garanti, Vi är INTE nöjda förrän du är det! Om du av någon anledning skulle vara missnöjd med vår matchning så ersätter vi med en ny. Uppdraget utförs efter kundens egna beskrivning och anpassas till lagrets ändamål.

Att tampas med konkurrens, mål, lönsamhetskrav, personalfrågor framförallt, såsom rätt person, på rätt plats, i rätt mängd, i rätt tid, hör ju till vardagen för företagare/företagande. Lösningskreativitet utmanas ständigt.

Vill ni öka er produktivitet och lönsamhet till ett bra pris och samtidigt ta ett socialt ansvar, låt oss träffas så vi får visa vår helhetslösning för ditt/ert företag.

 

Pelargatan 11| 121 47 JOHANNESHOV| Tel: 08 – 20 20 90| Epost: info@subab.nu